(ВИДЕО) 360 Степени – со министерот Нуредини и пратеничките Исмајлоска-Старова и Даниела Рангелова

(ВИДЕО) 360 Степени – со министерот Нуредини и пратеничките Исмајлоска-Старова и Даниела Рангелова
8.11.19   23:20

Прочитано : 299

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (8 ноември 2019 г.):

-интервју со министерот за животна средина, Насер Нуредини

-дебата со пратеничките Нола Исмајлоска-Старова и Даниела Рангелова

-„Саботажа“.

  Категории:
view more articles

Останати вести