(ВИДЕО) 360 Степени - интервјуа со Џемали Саити и со Денис Прешова

(ВИДЕО) 360 Степени - интервјуа со Џемали Саити и со Денис Прешова

Во новото издание на „360 Степени“на Алсат (22.11.2019):

– Интервју со претседателот на Здружението на судии и врховен судија, Џемали Саити

– Интервју со асистентот по уставно право на „Јустинијан Први“ при УКИМ, д-р Денис Прешова

– „Саботажа“