(ВИДЕО) 360 Степени – интервју со Мицкоски

(ВИДЕО) 360 Степени – интервју со Мицкоски

Во првото издание од новата шеста сезона на „360 Степени“ на ТВ Алсат (13.9.2019 г.):

– интервју со Христијан Мицкоски, претседател на најголемата опозициска партија, ВМРО-ДПМНЕ

– теми на разговор се актуелните преговори за судбината на СЈО, аферата „Рекет“, но и идеолошката ориентација на партијата во обидот да се врати на власт.

-„Саботажа“.