(ВИДЕО) 360 Степени: Дебата со Петар Тодоров и Љупчо Ристески, членови на заедничката комисија со Бугарија

(ВИДЕО) 360 Степени: Дебата со Петар Тодоров и Љупчо Ристески, членови на заедничката комисија со Бугарија
14.06.19   23:10

Прочитано : 598

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (14.6.2019 г.):

-дали прашањето за историјата меѓу Бугарија и С. Македонија станува нова пречка во европската интеграција на земјава;

-гости: Петар Тодоров, историчар и Љупчо Ристески, антрополог (членови на заедничката комисија со Бугарија).

– „Саботажа“

  Категории: