(ВИДЕО) 360 Степени – дебата со Кржаловски, Рашиди и Марковиќ

(ВИДЕО) 360 Степени – дебата со Кржаловски, Рашиди и Марковиќ

Во новото издание на „360 степени“ на ТВ Алсат (24 јануари 2020 г.):

– која е математиката на ВМРО-ДПМНЕ (предизборно и постизборно) со тврдиот негативен однос кон договорите со Грција и Бугарија?

Дебатираат: Ненад Марковиќ, Назим Рашиди и Александар Кржаловски.

-„Саботажа“