(ВИДЕО) „360 Степени“: Дебата по најавата за законска иницијатива за легализација на канабисот

(ВИДЕО) „360 Степени“: Дебата по најавата за законска иницијатива за легализација на канабисот
17.05.19   23:48

Прочитано : 266

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (17.5.2019 г.) – дебата по најавата за законска иницијатива за легализација на канабисот, од пратеничката на владејачката ЛДП, Јулиана Николова:

-кои се аргументите „за“ и „против“ евентуална легализација на марихуаната;

-какви модели се применети и какви се искуствата од други држави;

-зошто активистката Моника Ристеска повторно заврши во притвор;

-што мислат гостите за иницијативата на независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ за тестирање на пратениците за (зло)употреба на наркотични средства по случајот со пратеникот Павле Богоевски

– Нова „Саботажа“

  Категории: