(ВИДЕО) 360 Степени: Анкети – Најкористените зборови во кампањата – Образование на Ромите – Македонски спорт на странски јазици

(ВИДЕО) 360 Степени: Анкети – Најкористените зборови во кампањата – Образование на Ромите – Македонски спорт на странски јазици
15.04.19   23:42

Прочитано : 194

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (15.4.2019 г.):

-топ-листа на најкористените зборови во настапите на претседателските кандидати и нивна анализа;

-анкетите го скицираат исходот од гласањето в недела – нема поголеми разлики во истражувањата на релевантните агенции;

-помина уште еден 8 Април – Светски ден на Ромите: државата не знае колку деца Роми се надвор од образовниот процес;

-зошто меѓународните настапи на фудбалската репрезентација и клубовите во други спортови ги следиме со коментари на хрватски и српски јазик;

-„Саботажа“.

  Категории: