(ВИДЕО) 360° Малкумината вработени на Институтот за хемија на ПМФ излегуваат на предупредувачки протест

(ВИДЕО) 360° Малкумината вработени на Институтот за хемија на ПМФ излегуваат на предупредувачки протест
21.10.19   23:25

Прочитано : 359

Print This Article

Вработените на Институтот за хемија на Природно-математичкиот факултет при УКИМ, оние малкумина што се вработени, утре излегуваат на предупредувачки протест.

Причината е ситнењето на стручниот кадар и немањето елементарни услови за практична настава што го доведува во прашање севкупниот академиски процес на оваа некогаш реномирана катедра.

Повеќе од прилогот на „360 Степени“.

  Категории: