(ВИДЕО) 360˚ Пендаровски: Гоце Делчев се декларирал за Бугарин и се борел за самостојна македонска држава

(ВИДЕО) 360˚ Пендаровски: Гоце Делчев се декларирал за Бугарин и се борел за самостојна македонска држава

Гоце Делчев се декларирал за Бугарин и во исто време се борел за самостојна македонска држава, вели претседателот Стево Пендаровски во интервју за „360 Степени“ што ќе се емитува вечерва (21.6.2019 г.) од 22:00 часот на ТВ Алсат.

Повеќе на „360 Степени“ на следниот линк.