ВИДЕО: 24 Отворено со премиерот Зоран Заев

ВИДЕО: 24 Отворено со премиерот Зоран Заев
13.09.17   13:33

Прочитано : 350

Print This Article

Премиерно издание на 24 Отворено во новата сезона.

Сто дена со новата Влада. Дојде ли животот во Македонија? На прашања од бизнисмени, аналитичари, граѓански активисти, новинари, синдикалци, одговара премиерот Зоран Заев.

  Категории: