ВИДЕО: Јелена Розга распеана падна од столче

ВИДЕО: Јелена Розга распеана падна од столче
12.06.19   20:50

Прочитано : 1,375

Print This Article

Хрватската пејачка Јелена Розга на проба со бендот паднала од столче.

Јелена на пробата пеела со бендот, и тогаш во еден момент се нашла на подот. Јелена ги насмеа својте фанови и доби многубројни коментари.

Во описот на видеото пеачката напиша:

– Гледајте до крај, нема да зажалите.

  Категории: