Вечерва на 1ТВ стартува „Македонски инсајдер“

Вечерва на 1ТВ стартува „Македонски инсајдер“
17.02.19   17:08

Прочитано : 1,484

Print This Article
Insajder 02

Долго очекуваниот и најавуван проект „Македонски инсајдер“ стартува вечерва со првото впечатливо екранизирано досие.

Следете го првото досие во 22.00 часот.

 

  Категории: