УНИБанка со промотивни услови за дебитни картички Mastercard

УНИБанка со промотивни услови за дебитни картички Mastercard
9.05.19   11:59

Прочитано : 233

Print This Article

УНИБанка изврши промени во тарифата за физички лица и објави промотивни услови за дебитните картички од брендот Mastercard.

Од средината на април до крајот на јуни, УНИБанка за своите клиенти – иматели на Mastercard дебитни картички овозможи БЕЗ ПРОВИЗИЈА подигнување готовина од банкоматите на СИТЕ банки во земјата .

По завршувањето на кампањата, УНИБанка воведува драстично пониски провизии за подигнување готовина од банкомат. Наместо досегашните 2 евра + 2% провизија, истите се намалуваат на 50 денари.

Целта на кампањата е банката да ги популаризира идните ниские трошоци при подигнување на готовината од ATM и воедно да го стимулира користењето на картичките.

За повеќе информации: http://www.unibank.com.mk

комерцијална објава

  Категории: