Убил четворица пациенти во психијатриска болница во Романија со држач за инфузија

Убил четворица пациенти во психијатриска болница во Романија со држач за инфузија
18.08.19   19:15

Прочитано : 199

Print This Article

Три дена откако доброволно се пријавил во психијатриска установа во романската општина Сапока, пациент уби четворица други пациенти со држач за инфузија.

До крвавиот напад дошто утрото околу три часот по полноќ, откако пациентот (38) со метален држач за инфузија го нападнал својот цимер, а потоа влегол во женското одделение, каде со истиот тој држач почнал да ги удира пациентките.

Напаѓачот, кој во оваа болница се пријавил по своја волја, е приведен од страна на полицијата, а во моментот на апсењето во рацете имал дел од држачот за инфузија со кој ги убил четворицата пациентки на возраст од над 60 години.

  Категории:
view more articles

Актуелно