УЈП ја чешла работата на компанијата ЕКО Клуб

УЈП ја чешла работата на компанијата ЕКО Клуб

Во моментов во компанијата “Еко клуб” има големо инспекциско чешлање на документите на компанијата од страна на инспектори на УЈП, дознава Ипортал.мк.

“Еко клуб” е компанијата која носи отпад во депонијата Дрисла а за која од Инспекторатот на Град Скопје беше утврдено дека несоодветно се третира медицинскиот отпад по што побаран беше вонреден инспекциски надзор.