Твитерџика со Фотошоп-идеја за заработка - ги брише бившите од слики

Твитерџика со Фотошоп-идеја за заработка - ги брише бившите од слики

– Твитерџика со псевдоним „Сирка“, објави дека за цена од 10 долари, ги брише поранешните љубовници од фотографии. Заинтересираните веднаш почнаа да се јавуваат…

Интересот потоа бил дотолку голем, што „Сирка“ на почетоков на месецов ја подигна цената на 15 долари од слика. – …За сите вас кои се јавивте додека беше 10 долари, ќе го направам тоа по почетната цена, додава таа во последниот оглас.

Набргу потоа се јавија и други со Фотошоп-вештини, кои се понудија да ги бришат љубовниците бесплатно. си/