„Три“ донираше детски книги во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита“

„Три“ донираше детски книги во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита“
15.04.19   13:14

Прочитано : 39

Print This Article

Во рамки на кампањата „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија главна цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, Издавачки центар ТРИ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади.

Од денес учениците од ООУ “Крум Тошев” ќе имаат на располагање нови 200 извонредни наслови.

  Категории:
view more articles

Останати вести