Трамп го гаѓаа со мобилен телефон?! (ВИДЕО)

Трамп го гаѓаа со мобилен телефон?! (ВИДЕО)
27.04.19   19:00

Прочитано : 2,697

Print This Article

Американскиот претседател Доналд Трамп настапи на конференција Национална асоцијација за оружје, а во моментот кога се доближувал до говорницата е маван со мобилен телефон.

Медиумите пренесуваат дека лицете е веднаш уапсено, а претеседателот продолжил со совоето обраќање без никаков проблем.

Не е јасно што сакал „напаѓачот“ да постигне, бидејќи мобилниот целосно го промашил Трамп.

  Категории: