Тимјаник држава

Тимјаник држава
22.07.19   10:49

Прочитано : 1,095

Print This Article

Засрамете се сите вие што сакате да им забраните на зависниците од наркотици да се ЛЕЧАТ! Зависноста е БОЛЕСТ и имаат ПРАВО да се лечат!

Да не се лечат во Кисела Вода, да не се лечат во Аеродром, да не се лечат во Гази Баба, да се лечат некаде „на друго место“. Ако не па да ги оставиме да умрат! Тимјаник држава.

Слободан Јаќоски

  Категории: