Стефанова: Се што знам споделив со надлежниот обвинител

Стефанова: Се што знам споделив со надлежниот обвинител

По неколку часовниот распит на специјалната јавна обвинителка Лиле Стефановска во Јавното обвинителство, таа со кратка изјава за медиумите рече дека денес дошла во својство на сведок и се што и било познато за случајот дала исказ.

Друго, според  обвинителката во интерес на истрагата и како сведок не смее да каже.

Се што имала како реакција да сподели со јавноста го споделила минатиот петок преку соопштение.

Изрази жалење за долгочасовното чекање на медиумите пред Јавното обвинителство.