Средба Пендаровски – Заев во Вила Водно

Средба Пендаровски – Заев во Вила Водно
16.05.19   10:40

Прочитано : 367

Print This Article

Средбата ќе се одржи Вила Водно во 16:15 часот, соопшти кабинетот на шефот на државата.

  Категории: