Соочување: Стефан Лазаров денеска ќе му гостува на Сергеј во неговата емисија? (ВИДЕО)

Соочување: Стефан Лазаров денеска ќе му гостува на Сергеј во неговата емисија? (ВИДЕО)
9.08.18   15:32

Прочитано : 254

Print This Article
FotoJet

Сергеј Варошлија во денешното издание на „Студио 1“ ќе го угости скопјанецот Стефан Лазаров, момчето кое пред неколку дена имаше обид да го имитира познатиот стилист.

Неговото видео на социјалните мрежи се рашири со брзината на светлината, а на покана на Варошлија тој денеска во блокот „Мода“ во „Студио 1“ ќе се соочи лице в лице со Сергеј.

Тој дури на неговиот профил на Фејсбук преку видео го потврди неговото гостување во денешното издание.

Погледнете:

Гледајте го денеска „Студио 1“ на „1ТВ“ во 17 часот.

  Категории: