Сообраќајот на патот Дебар-Маврово по една лента, Река без струја, отежнато и на патот Дебар-Струга

Сообраќајот на патот Дебар-Маврово по една лента, Река без струја, отежнато и на патот Дебар-Струга
13.02.18   22:02

Прочитано : 989

Print This Article

Сообраќајот на патниот правец  Дебар-Маврово, делница Ростушки Мост-Жировница кој беше во прекин поради падната лавина, се одвива по една коловозна лента.

Подрачјето на Река е без електрична енергија. Екипи на ЕВН се очекува да интервенираат во текот на утрешниот ден.

Поради снегот тешко се одвива сообраќајот на патот Дебар- Струга.

  Категории:
view more articles

Останати вести