Случајот со неовластеното снимање на Богоевски го презема скопското обвинителство

Случајот со неовластеното снимање на Богоевски го презема скопското обвинителство
16.05.19   10:40

Прочитано : 498

Print This Article
Откако пратеникот Павле Богоевски вчера сам се пријави во полицијата поради купување на масло од канабис, според информациите на слободен печат, случајот од утре го презема Јавното обвинителство на Скопје, а предмет на истрага ќе биде таксистот кој возејќи го Богоевски, неовластено го снимал што зборува на телефон.

За неовластено снимање на граѓани пропишана е затворска казна од 5 години.

  Категории: