Штитеник од „25-ти Мај“ тргнал за Скопје но му се изгубила трага

Штитеник од „25-ти Мај“ тргнал за Скопје но му се изгубила трага
17.04.18   15:12

Прочитано : 60

Print This Article

Социјален работник од установата Дом „25-ти Мај“ пријавил вчера во полицијата дека штитеник го напуштил домот и не се врати.

16-годишниот штитеник на домот на 15.04.2018 година околу 17,15 се качил од Прилеп во автобус во Битола кон Скопје, но не се вратил во установата. Од полицијата велат дека се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести