Шекеринска: Отворен е конкурсот за обука за воени пилоти

Шекеринска: Отворен е конкурсот за обука за воени пилоти
17.10.19   13:04

Прочитано : 222

Print This Article

Министерката на одбрана ги повика сите заинтересирани да се пријават на конкурсот за воени пилоти што го распиша министерството.

„Започнете го вашиот пат во една од највозбудливите професии! Отворен е конкурсот за обука за воени пилоти. Меѓу другите погодности, го зголемивме износот на месечниот надомест во време на обуката, и тоа од 4.000 на 25.000 денари“, напиша министерката на „Твитер“.

Повеќе информации тука.

  Категории:
view more articles

Останати вести