Сергеј Варошлија: Овој изглед е најдосаден и најурочен! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Овој изглед е најдосаден и најурочен! (ВИДЕО)
11.05.19   12:02

Прочитано : 1,539

Print This Article

-Овој изглед е најјаукнат, најурочен и најдосаден!- револтирано искоментира модниот критичар за девојката со црниот фустан од непознато потекло.

Во продолжение погледнете ја целата емисија од вчерашното издание:

  Категории: