Сергеј Варошлија: Он изгледа драги гледачи премногу збумбарено! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Он изгледа драги гледачи премногу збумбарено! (ВИДЕО)
6.04.19   16:23

Прочитано : 909

Print This Article

Модниот викенд во Скопје беше повторно главна тема во емисијата „Мода“ на Сергеј Варошлија, а овој пат имаше навистина многу модни катастрофи.

-Он изгледа драги гледачи премногу збумбарено.- накратко искоментира Сергеј за дечкото со жолт мантил.

Погледнете ја цела емисија:

  Категории: