Сергеј Варошлија: Лошо изгледате такви истргани! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Лошо изгледате такви истргани! (ВИДЕО)
19.04.19   19:25

Прочитано : 471

Print This Article

Сергеј Варошлија во својот препознатлив стил во уште едно издание на Студио 1 „Мода“ имаше пофалби и критики за модните погодоци и катастрофи.

Девојката во плавото „бејби долче“ како што знае да каже Сергеј, беше најкритикувана:

-Како да те сакаат за повеќе ноќи кога изгледаш истргана! – вели тој.

  Категории: