Сергеј Варошлија: „Еве ги, моми на чешма дојдоа да се замијат“ (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „Еве ги, моми на чешма дојдоа да се замијат“ (ВИДЕО)
10.11.18   18:45

Прочитано : 2,603

Print This Article

Ако го пропуштивте петочното издание на емисијата „Мода“ со Сергеј Варошлија, истото е веќе објавено на Јутјуб и мож  да го погледнете подолу.

Инаку и овој пат познатиот стилист и водител беше брилијантен во неговите коментари.

Погледнете:

  Категории: