Сергеј Варошлија: Дури и мене ми е срам малце…краљици купатила.. (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Дури и мене ми е срам малце…краљици купатила.. (ВИДЕО)
23.04.19   15:00

Прочитано : 702

Print This Article
Capture

Работната седмица за Сергеј Варошлија започна повторно со модни катастрофи, но имаше и од оние што навистина го погодиле стајлингот.

Тамара Тодевска доби пофални зборови, но за госпоѓите кои се фотографирале во тоалет не може да се каже истото.

-Дури и мене ми е срам малце…краљици купатила..- искоментира накратко Сергеј.

Уживајте во продолжение:

  Категории: