Село Усје денеска без вода

Село Усје денеска без вода
14.08.19   09:47

Прочитано : 10

Print This Article

Поради дефект водоводната мрежа на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од с. Усје.

Прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 09:15 часот до отстранување на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација-Скопје

  Категории:
view more articles

Останати вести