Сексуалната ориентација на криминалците е ирелевантна!

Сексуалната ориентација на криминалците е ирелевантна!
13.08.19   21:22

Прочитано : 1,831

Print This Article

СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЈА НА КРИМИНАЛЦИТЕ Е ИРЕЛЕВАНТНА!

СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЈА НЕ Е ФАКТОР КОЈ ЛУЃЕТО ГИ ТЕРА ДА ПОСТАПУВААТ ПРОТИВЗАКОНСКИ!

НЕ СМЕЕ КРИМИНАЛНИОТ УМ НА ЕДНА ИНДИВИДУА ДА СЕ НАЛЕПУВА НА ИЛИ СТАВА ВО КАКВА БИЛО РЕЛАЦИЈА СО ЦЕЛА ЛГБТИ ЗАЕДНИЦАТА!

НЕ СМЕЕ ЛГБТИ ЗАЕДНИЦАТА ДОПОПНИТЕЛНО ДА СЕ НАВРЕДУВА И ОМАЛОВАЖУВА!

НЕ СМЕЕ ОД ПОЗИЦИЈА НА НАЈВИСОК АВТОРИТЕТ ДА СЕ КОРИСТИ НАВРЕДЛИВ ВОКАБУЛАР, ЗАШТО ЌЕ СЕ ПРОТОЛКУВА КАКО ПРИМЕР И ЌЕ ДАДЕ ВЕТЕР ВО ГРБ НА СИТЕ ВЕРБАЛНИ СИЛЕЏИИ И ТАКА ПРЕМОЛЧАНО ЌЕ ИМ СЕ ОДОБРИ СИЛЕЏИСКАТА ВЕРБАЛНА ТРАДИЦИЈА КОН НАЈРАНЛИВАТА И НАЈНАПАЃАНАТА ЗАЕДНИЦА ВО ЗЕМЈАВА!

Кристина Костова

фејсбук статус

  Категории:
view more articles

Актуелно