СДСМ: Мицкоски призна дека половина од граѓаните не сакале ниту да разговараат со претставници на неговата партија

СДСМ: Мицкоски призна дека половина од граѓаните не сакале ниту да разговараат со претставници на неговата партија
12.09.18   23:26

Прочитано : 613

Print This Article

СДСМ: Мицкоски призна дека половина од граѓаните не сакале ниту да разговараат со претставници на неговата партија

Соопштение на СДСМ

Христијан Мицкоски вечерва призна дека половина од граѓаните на кои им пристапиле, одбиле воопшто и да разговараат со неговите претставници.

Мицкоски да се преиспита зошто граѓаните одбиваат да разговараат со него.

Тој не треба ни да помисли да ја ризикува иднината на Македонија. Мицкоски треба веднаш да одговори, пред себе, пред својата партија и пред целата јавност, дали ќе гласа и дали ќе поддржи македонска иднина во ЕУ и НАТО.

Време е Мицкоски, македонската иднина тропа на твојата капија, приклучи се кон европското семејство.

 

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести