Сакал да скрши споменик во Сплит, ама споменикот му скршил нога

Сакал да скрши споменик во Сплит, ама споменикот му скршил нога
7.11.18   18:52

Прочитано : 316

Print This Article

Маж во Сплит ја урнал бистата на народниот херој, партизанот Раде Кончар.

Меѓутоа, постаментот заедно со бистата му паднале на нозете.

Со тешки повреди, тој бил пренесен во болница, каде било констатирано дека му е скршена десната нога.

  Категории:
view more articles

Актуелно