Рекорд кај викенд-премиерите на Нетфликс (видео)

Рекорд кај викенд-премиерите на Нетфликс (видео)
19.06.19   09:53

Прочитано : 307

Print This Article

Новиот филм со Џенифер Анистон и Адам Сендлер, „Мистериозно убиство“, постави рекорд кај викенд-премиерите на Нетфликс, со 31 милион гледања во првите три дена.

Само во САД и Канада на филмот се претплатиле 13,38 милиони корисници, а го гледале уште најмалку 17,5 милиони луѓе во цел свет.

Со ова филмот го истисна Нетфликс-хитот од минатиот декември – „Кутија за птици“, на второто место.

  Категории: