Ребел Вилсон ослабна 45 килограми

Ребел Вилсон ослабна 45 килограми

Ребел и најави дека ова ќе биде „година на здравјето”, а според нејзината нова фигура, успеа во тоа. Глумицата има ослабено 45 килограми, иако вишокот килограми долго време беа нејзин заштитен знак.

Уште повеќе, таа нагласи дека не застанува тука.