„Расправајте се со други дивоградби“ – Усеини бара новинарите да го остават на мира за дивоградбата во центарот на Охрид

„Расправајте се со други дивоградби“ – Усеини бара новинарите да го остават на мира за дивоградбата во центарот на Охрид
12.07.19   18:12

Прочитано : 1,422

Print This Article

Нефи Усеини, советник во Општина Охрид од ДУИ, ги советува новинарите да не се занимаваат со неговата дивоградба кај Чинарот во Охрид, туку, како што вели, да се интересираат за други дивоградби.

-Ве молам оставете ме на мира, да не бидам безобразен, расправајте се со други дивоградби – кусо изјавил Усени за ТВ 24 вести.

Иако општината Охрид издаде решение дека станува збор за двоградба, Усени наместо да го отстрани објектот, имаше свечено отворање на ресторан.

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести