Рамиз Мерко објавил „наредба“ – вработени во општината за време на рамазанските пости не смеат да внесуваат храна и пијалоци

Рамиз Мерко објавил „наредба“ – вработени во општината за време на рамазанските пости не смеат да внесуваат храна и пијалоци
16.05.18   16:11

Прочитано : 818

Print This Article

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко објавил „наредба“ според која во текот на рамазанскиот пост на вработените во општинската зграда не смеат да внесуваат храна и пијалоци, како и дека им е забрането да пушат.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести