Презентација на Вториот извештај за активностите на СЈО

Презентација на Вториот извештај за активностите на СЈО
12.06.19   10:10

Прочитано : 128

Print This Article

Мисијата на ОБСЕ во Скопје денеска ќе го презентира Вториот преоден извештај за активностите и предметите во надлежност на Специјалното јавно обвинителство.

Извештајот е резултат од следењето на судските постапки од предметите во надлежност на СЈО од страна на Мисијата.

На презентацијата ќе се  обратат специјалната јавна обвинителка Катица Јанева и амбасадорот Клеменс Која, шеф на Мисијата на ОБСЕ во Скопје. 

  Категории: