Прес-конференција на европарламентарците Флекенштајн и Кукан (во живо)

Прес-конференција на европарламентарците Флекенштајн и Кукан (во живо)
21.09.18   11:16

Прочитано : 66

Print This Article

Прес-конференција на европарламентарците Флекенштајн и Кукан (во живо)

Во ЕУ Инфо центарот во Скопје во тек е прес-конференцијата на европарламентарците Кнут Флекенштајн и Едуард Кукан.

Двајцата европратеници престојуваат во Скопје по повод конференцијата „Дијалог на високо ниво за политичкото учество на младите и младинските политики со пратениците од Западен Балкан“.

Прес-конференција на европратениците Кукан и Флекенштајн

Posted by MИА.mk on Петок, 21 септември 2018

  Категории: