Прекинат сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште

Прекинат сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште
9.10.19   17:17

Прочитано : 277

Print This Article

– Магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  од 15:25 часот е во прекин во двата правци.

Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.

 

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести