ГАЛЕРИЈА: Постарите граѓани на пауза од полицискиот час

ГАЛЕРИЈА: Постарите граѓани на пауза од полицискиот час

Погледнете ја галеријата на МИА направена во утринските часови, кога граѓаните над 67-годишна возраст смеат да се надвор.

Фото – МИА