Покомична од снимката е „државничката озбилност“ со која му приоѓате на скандалот

Покомична од снимката е „државничката озбилност“ со која му приоѓате на скандалот

Извинете ако пак искочам „заевист“, ама, човече, на Макрон и Борис Џонсон им го направиле истото и таму цела јавност се смее. Овде, една траурност, една озбилност – „оставкааа“, „знаете ли протокол“ (демек они знаат, тие што коментираат), ДРАМА.

Тамара у затвор ќе ја праќаат за згрешени стихови у химна, овој ќе го симињаат од власт дека го зезнале двајца руски глумци. А бе дај, олабавете малце. Стварно е многу смешно – и толку. Покомична од снимката е „државничката озбилност“ со која му приоѓате на скандалот.

Катерина Колозова