Почина Љупка Апостолова, доајен на македонското спикерство

Почина Љупка Апостолова, доајен на македонското спикерство
26.01.18   14:39

Прочитано : 1,180

Print This Article

Долгогодишен спикер и интерпретатор на забавната музика во МРТ, Љупка Апостолова почина денеска во Скопје.

Со нејзиниот впечатлив глас се препознаваа вестите и информациите што над три децении се емитуваа пред се преку брановите на Македонското радио и првите кадри на телевизијата.

  Категории: