По одлуката на ДИК, советникот на Јанкулоска сепак ќе биде шеф на СВР Скопје

По одлуката на ДИК, советникот на Јанкулоска сепак ќе биде шеф на СВР Скопје

По одлуката на Државната изборна комисија која се прогласи за ненадлежна да одлучува по барањето на техничкиот министер за внатрешни работи Наќе Чулев за неговото решение, советникот на поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Ристо Ставревски сепак ќе биде началник на СВР Скопје.

повеќе