Пендаровски нема да „шетам“ со ротациски светла и да блокирам сообраќај

Пендаровски нема да „шетам“ со ротациски светла и да блокирам сообраќај
22.05.19   15:38

Прочитано : 986

Print This Article
stevo1

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски ја поддржува иницијативата на невладините организации за намалување на привилегиите на функционерите и најавува дека нема да „шета“ со ротациски светла и да блокира сообраќај на крстосниците.

  Категории: