Пендаровски: Нема да барам претседателска пензија!

Пендаровски: Нема да барам претседателска пензија!
22.05.19   15:29

Прочитано : 517

Print This Article

„Немам намера да побарам канцеларија, туку просторија во Министерството за надворешни работи, каде ќе одржувам состаноци и средби како поранешен претседател. Нема да барам ни пензија, ќе се вратам на работното место професор”, рече на денешниот брифинг со новинари претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски кој додаде дека нема да бара од Службата за општи и заеднички работи да му се одобрат средства за отворање на канцеларија.

  Категории: