Пендаровски: Ако не победиме, не ми излегувајте пред очи (ВИДЕО)

Пендаровски: Ако не победиме, не ми излегувајте пред очи (ВИДЕО)
8.04.19   10:20

Прочитано : 1,330

Print This Article

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски ги повика граѓаните да гласаат за него и да освојат победа со голема разлика.

АКО НЕ ПОБЕДИМЕ НЕ МИ ИЗЛЕГУВАЈТЕ ПРЕД ОЧИ

Пендаровски им се зakaни на поддржувачите…

Posted by infomax.mk on Недела, 07 април 2019

– Ако, драги пријатели, не победиме на 21 и на 5-ти, многу на малку, немој да ми излегувате на очи – рече Пендаровски, и доби аплауз.