Партијата што го уапси млекарот Дуле заради див коноп во неговата нива…

Партијата што го уапси млекарот Дуле заради див коноп во неговата нива…
16.12.15   20:02

Прочитано : 4,638

Print This Article

zarko-trajanovski

Партијата што го уапси млекарот Дуле заради див коноп во неговата нива, истата партија која го претставуваше по медиумите како Пабло Ескобар, партијата што го протера Кили затоа што се лекуваше од рак, партијата која ја жигосуваше марихуаната како најтешка дрога за да им наштети на политичките противници, сега истата партија сака да донесе закон во кој марихуаната е претставена како лек?

Ма, немој да ме јебеш, бре!!!

Жарко Трајаноски – Фејсбук статус

  Категории: